• 15
  • Μάι
PGC- Απεντομώσεις- Απολυμάνσεις 2 Pure Green Cleaning

Νέα υπηρεσία απολύμανσης

Σαν αποτέλεσμα των αλλαγών στην καθημερινότητα και στον τρόπο εργασίας που επέφερε η πανδημία, η εταιρεία μας έχει αρχίσει να παρέχει τη δυνατότητα απολύμανσης χώρων σε τακτική η κατά περίπτωση εφαρμογή.

Έτσι, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενημερώνουμε πως η Pure Green Cleaning (PGC) σε συνεργασία με πιστοποιημένο Γεωπόνο, παρέχει απολύμανση επαγγελματικών χώρων, των σταθερών αντικειμένων και γενικότερα των επιφανειών που είναι εκτεθειμένα στα παθογόνα μικρόβια.

Η απολύμανση των χώρων, θεωρείται επιβεβλημένη σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προφύλαξης έναντι των βλαπτικών μικροοργανισμών. Κοινόχρηστοι και όχι μόνο χώροι, μέσα μεταφοράς προσωπικού πρέπει να απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Επισημαίνουμε ότι το φάρμακο που χρησιμοποιείται έχει την έγκριση ΕΟΦ, δρα σε μικροοργανισμούς που υπάρχουν μέχρι εκείνη τη στιγμή, μειώνοντας έτσι το μικροβιακό φορτίο του χώρου. Η μικροβιοκτονία γίνεται με ψυχρό νεφελοψεκασμό με τη χρήση εκνεφωτή (τραπέζια, γραφεία, καρέκλες, τοίχοι) και με ψεκαστήρες υψηλής πιέσεως (δάπεδα, σκάλες).

Το απολυμαντικό δεν μυρίζει και πρέπει να παραμείνει μια ώρα ακαθάριστο. Ανθρώπινη παρουσία μετά από μια ώρα, για να έχει στεγνώσει το απολυμαντικό.

Η εφαρμογή του απολυμαντικού γίνεται σε επιφάνειες και αντικείμενα που τα “πιάνουμε” μεταφέροντας τα παθογόνα στα χέρια μας και στη συνέχεια αγγίζοντας ματιά, χείλη, μύτη τα εισάγουμε στον οργανισμό μας. Για αυτό και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής πρέπει να τηρούνται σχολαστικά.

Με την ολοκλήρωση η PGC παρέχει στους πελάτες της πιστοποιητικό απολύμανσης.  

Με εκτίμηση

Pure Green Cleaning

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα, για μια δωρεάν αξιολόγηση. Τηλ. 216 7005110, 6949 477123, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

PGC administrator

Leave A Comment