• 05
 • Μάι
kritiria-ofeli-epilogis-etaireia-katharismou κριτήρια οφέλη επιλογής εταιρείας καθαρισμού

Οφέλη & Κριτήρια επιλογής εταιρείας καθαρισμού για εταιρείες & επαγγελματικούς χώρους

Πώς να διατηρήσετε την επιχείρηση σας καθαρή, λαμπερή και αστραφτερή!

Ως ιδιοκτήτης ή στέλεχος μιας επιχείρησης, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε καθαρό και φιλόξενο το χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας. Ένα μη καθαρό και ακατάστατο εταιρικό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την παραγωγικότητα, τη διάθεση των εργαζομένων αλλά και τη συνολική εντύπωση που δημιουργεί η επιχείρηση  σας. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού είναι μια πολύτιμη επένδυση για κάθε εταιρεία.

Για αυτό είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των υπηρεσιών καθαρισμού αλλά και τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια εταιρεία καθαρισμού. Ποιά είναι τα κριτήρια επιλογής εταιρείας καθαρισμού.

Τα οφέλη του Καθαρισμού & της Υγιεινής των χώρων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η διατήρηση ενός καθαρού χώρου εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση. Πρώτον, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης μικροβίων και ασθενειών. Ειδικά μετά την έλευση της πανδημίας COVID-19, ο συχνός καθαρισμός και αερισμός των χώρων, των επιφανειών και των περιοχών υψηλής επαφής έγινε πιο σημαντικός από ποτέ.

Ένα καθαρό περιβάλλον μπορεί επίσης να τονώσει το ηθικό και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε έναν τακτοποιημένο και οργανωμένο χώρο, αισθάνονται καλύτερα, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για εργασία και τους δημιουργείται μικρότερο άγχος.

Ένα υγιεινό περιβάλλον μπορεί επίσης να κάνει θετική εντύπωση στους πελάτες, στους συνεργάτες και στους τελικούς χρήστες των επαγγελματικών χώρων, δείχνοντας τους ότι η επιχείρηση σας εκτιμά την υγεία και την ευημερία τους.

Υπηρεσίες προσφέρουν οι επαγγελματικές εταιρείες Καθαρισμού

Οι εταιρείες καθαρισμού που εξειδικεύονται στον καθαρισμό επαγγελματικών, εταιρικών και δημόσιων χώρων, προσφέρουν μια σειρά υπηρεσιών για να διατηρήσετε την επιχείρηση σας λαμπερή. Οι υπηρεσίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

 1. Τακτικός καθαρισμός: περιλαμβάνει περιοδικές εργασίες όπως ξεσκόνισμα, σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, σφουγγάρισμα δαπέδων, καθαρισμός χώρων WC.
 2. Καθαρισμός υαλοπινάκων: ο τακτικός καθαρισμός παραθύρων & τζαμιών μπορεί να δώσει στην επιχείρηση σας μια γυαλισμένη και επαγγελματική εμφάνιση.
 3. Καθαρισμός χαλιών: ο καθαρισμός χαλιών μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και να δημιουργήσει ένα πιο υγιεινό περιβάλλον αφαιρώντας τη βρωμιά, τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα.
 4. Εξειδικευμένος καθαρισμός: Ορισμένες εταιρείες καθαρισμού προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως καθαρισμός σκαφών, χώρων εκπαίδευσης, φροντιστηρίων, καταστημάτων λιανικής, βιομηχανικών & αποθηκευτικών χώρων, τουριστικών καταλυμάτων, ιατρικών εγκαταστάσεων.
 5. Γενικός καθαρισμός: υπηρεσίες βαθύ καθαρισμού, οι οποίες απαιτούνται μετά την κατασκευή ή ανακατασκευή των εγκαταστάσεων, περιπτώσεις αλλαγής χρήσης του χώρου, ιδιοκτησίας και ενοικιαστή.

Κριτήρια επιλογής εταιρείας καθαρισμού. Τι να αναζητήσετε σε μια επαγγελματική Υπηρεσία Καθαρισμού

Όταν επιλέγετε μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Πρώτο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία απασχολεί έμπειρο, εκπαιδευμένο, αξιόπιστο και ασφαλισμένο προσωπικό. Αυτό σας διασφαλίζει σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαρισμού.
 • Δεύτερο, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εταιρεία με αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, ειδικότερα στο είδος των εργασιών / αντικείμενο δραστηριότητας σας.
 • Τρίτο, εάν είναι εφικτό να ζητήσετε συστάσεις από προηγούμενους πελάτες για να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη.
 • Τέταρτο, να αξιολογήσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τις τιμές και ειδικότερα κατά πόσο προσφέρει λύσεις καθαρισμού που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
 • Πέμπτο, να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία προσφέρει διαθέτει την υποδομή, την οργάνωση και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις τύπου ISO, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.
 • Τέλος, πριν σας δώσουν την προσφορά τους, ζητήστε από το μελλοντικό σας συνεργάτη στο θέμα του καθαρισμού, να σας κάνει μια αξιολόγηση αναγκών κατόπιν επίσκεψης στους χώρους σας.

 

Συμπερασματικά, ο επαγγελματικός καθαρισμός είναι μια ζωτική πτυχή για τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιούς εταιρικού χώρου εργασίας.

 

Επενδύοντας σε μια αξιόπιστη εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η επιχείρηση σας παραμένει καθαρή και ελκυστική για τους υπαλλήλους και τους πελάτες της. Όταν επιλέγετε μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού, αναζητήστε μια εταιρεία με καλή φήμη, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες υπηρεσίες καθαρισμού, εκπαιδευμένο, έμπειρο και ασφαλισμένο προσωπικό.

Pure Green Cleaning καθαρισμός με πιστοποίηση ISO

Η εταιρεία μας είναι κάτοχος της κορυφαίας διεθνής πιστοποίησης EN ISO 9001:2015 No. :20001220006736. Μετά από έλεγχο από τον οργανισμό ελέγχου και επιθεώρησης TÜV AUSTRIA Hellas.

Λόγοι προτίμησης PGC

Αναλυτικά με κλικ εδώ δέκα λόγοι προτίμησης για συνεργασία μαζί μας.

Επικοινωνία

Τηλέφωνα για δωρεάν αξιολόγηση. Τηλ. 216 7005110, 6949 477123, εναλλακτικά φόρμα επικοινωνίας.

 

Image by macrovector on Freepik

PGC administrator

Leave A Comment